10 anys de Visions - Cultura i Paisatge

10 anys de Visions

Obteniu actualitzacions en temps real directament al vostre dispositiu, subscriu-vos ara.

10 anys de Visions

Després de 9 edicions, gairebé 50 debats i més de 150 ponents, el Visions arriba aquest 2023 a la desena edició. Deu anys d’idees, reflexions i de- bats que han apropat a la Conca de Barberà les temàtiques i les perso- nes que estan a la primera línia de la reflexió i del pensament contem- porani. Visions s’ha consolidat així com una cita anual de reflexió entorn de temes importants i d’actualitat i s’ha convertit en un esdeveniment de referència en entorns no urbans.

Yayo Herrero, Marina Garcés, Marc Castellnou, Agus Morales, Àgueda Vitòria, Ingrid Guardiola, José Antonio Donaire, Judit Carrera, Bel Olid o Marta Domènech han estat algunes de les més de 150 persones que, des de punts de vista i d’àmbits d’actuació diferents, han aportat la seva visió a un esdeveniment que ha evolucionat i crescut gràcies a la col·laboració entre el Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla i l’associació La Conca 5.1.

El Visions arriba a la seva desena edició reivindicant el dret a viure dignament

El Visions celebra enguany els 10 anys de vida amb un canvi de format. El cicle de debats organitzat pel Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla i La Conca 5.1 es reformula i es converteix enguany en una única jornada de matí i tarda en què el pensament contemporani i el debat en continuaran sent els protagonistes. El Visions 2023 se celebrarà el pròxim dissabte 6 de maig al Museu de la Vida Rural i, en aquesta edició, el fil conductor dels de- bats i ponències versaran sobre el dret a viure i no només a existir partint de la cèlebre frase «Volem pa, però també roses!» amb què la llegendària acti- vista americana Rose Schneiderman reivindicava el dret dels treballadors a alguna cosa més elevada que la vida de subsistència.

En el context de la recent inaugurada exposició temporal Tros de dona, en el cartell de Visions 2023 hi tenen molt de pes diferents veus de dones que fa temps que aixequen la veu entorn de la perspectiva de gènere.

Per assistir al Visions, cal inscriure-s’hi de forma prèvia adquirint una entrada a museuvidarural.cat

Obteniu actualitzacions en temps real directament al vostre dispositiu, subscriu-vos ara.