Acord de col·laboració entre el Centre de la Imatge Mas Iglesias i la revista Cultura i Paisatge - Cultura i Paisatge

Acord de col·laboració entre el Centre de la Imatge Mas Iglesias i la revista Cultura i Paisatge

Obteniu actualitzacions en temps real directament al vostre dispositiu, subscriu-vos ara.

Reus, 20 d’octubre del 2023 – El Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR) gestionat per Reus Cultura, ha establert un conveni de col·laboració amb la revista Cultura i Paisatge a la Ruta del Cister.

El conveni estableix que la revista “Cultura i Paisatge” podrà utilitzar les fotografies procedents de l’arxiu del Centre de la Imatge Mas Iglesias en treballs de recerca, articles i reportatges que es publiquin tant en format digital com en la versió en paper de la revista. Aquesta aliança entre dues entitats dedicades a la preservació i difusió del patrimoni cultural i artístic té com a finalitat enriquir la producció editorial amb documents gràfics que ajudin a il·lustrar i contextualitzar els continguts.

A partir d’ara, els col·laboradors de la revista podran veure enriquits els seus treballs que es publicaran a la revista, amb imatges històriques, documentades i referenciades pel CIMIR, les quals duran sempre la citació adequada i la seva provinença.

El director del Centre de la Imatge Mas Iglesias, Àlex Cervelló, ha destacat la importància d’aquest acord i ha afirmat: “Aquesta col·laboració permetrà donar a conèixer el ric patrimoni fotogràfic de l’arxiu, la història i la cultura de la nostra ciutat i el seu entorn.”

Per la seva part, el responsable editorial de la revista “Cultura i Paisatge”, Josep M Rovira, ha mostrat la seva satisfacció pel conveni i ha afegit: “Estem contents per aquesta oportunitat de poder enriquir els nostres continguts amb imatges de tanta rellevància històrica. Aquesta col·laboració ens permetrà oferir als lectors una visió més completa i enriquidora de la nostra cultura i patrimoni.”

Amb aquest conveni, es promou la difusió del coneixement i la valorització del patrimoni a través de la interconnexió entre institucions dedicades a la cultura i l’art, consolidant un camí que enriqueix la producció editorial i fomenta la consciència històrica i cultural de la comunitat.

CIMIR. Centre de la Imatge Mas Iglesias Reus. Fotografia: Carles Fargas

Amb el suport de:

Obteniu actualitzacions en temps real directament al vostre dispositiu, subscriu-vos ara.