Cultura i Paisatge 15 anys - Cultura i Paisatge

Cultura i Paisatge 15 anys

Obteniu actualitzacions en temps real directament al vostre dispositiu, subscriu-vos ara.

CULTURA I PAISATGE va celebrar ahir, 1 de desembre de 2022, el seu 15è aniversari de la publicació, tot i que el projecte arrenca el 2006, coincidint amb la presentació del número 15 de la revista en paper. L’acte es va dur a terme a l’edifici de l’antiga Biblioteca Popular de Valls.

Va presidir l’acte l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré Cuadras, acompanyada del director de la revista Josep M Rovira i Valls, de la Dra. Francesca Español Bertran i del Dr. Josep M Sans Travé que van fer les presentació del número 15 i dels quinze anys de la revista.

A l’acte també hi van assistir, Josep Andreu, alcalde de Montblanc; Mateu Montserrat, president del Consell Comarcal de l’Alt Camp; Marta Blanc, diputada a la Diputació de Tarragona i alcaldessa de Puigpelat; Rosa M Ibarra, diputada al Parlament de Catalunya i regidora de l’Ajuntament de Valls.

També hi eren presents diversos col·laboradors de la revista: Josep M Roig Rosich; Josep M Vallès, Joan Salvadó Rovira, Rosa M Canela, Ester Fabra Salvat, Jordi Paris, Modest Corbella, Francesc Marco-Palau, Francesc Domènch Rull i els fotògrafs Pep Borrell Garciapons i Elena Milà Fortuny.

Cultura i Paisatge 15 anys (1 de desembre de 2022) Biblioteca Popular de Valls

MOLTES GRÀCIES a tots els que ens vau acompanyar. Va ser un acte entranyable i emotiu. Gràcies a la Dra. Francesca Español i al Dr. Josep M Sans Travé pel seu mestratge i a la Dolors Farré, alcaldessa de Valls, per la seva emotiva intervenció.

Gràcies a tots els col·laboradors, vinguts d’arreu que i als que formeu part del corpus de la nostra publicació.

Gràcies al Museu de Vals i al Jordi París per l’organització de la visita guiada a l’exposició dels fotògrafs Català.

Gràcies a l’Ajuntament de Valls per deixar-nos un espai tan bonic i emblemàtic com la Biblioteca Popular.

I finalment gràcies a tots els que feu possible que CULTURA i PAISATGE pugui sortir, cada setmana a internet i una vegada a l’any impresa en l’alta qualitat que ens caracteritza. MOLTES GRÀCIES.

L'ànima de Cultura i Paisatge: Mar Calbet, Josep M Rovira i Rafel Fortuny.

Obteniu actualitzacions en temps real directament al vostre dispositiu, subscriu-vos ara.