Es presenta a Montblanc el número 14 de Cultura i Paisatge - Cultura i Paisatge

Es presenta a Montblanc el número 14 de Cultura i Paisatge

Obteniu actualitzacions en temps real directament al vostre dispositiu, subscriu-vos ara.

La presentació va ser dual a càrrec dels Drs. Josep M Solé i Sabaté i Josep M Sans Travé.

Més seixanta persones van assistir, diumenge passat 21 de novembre de 2021, a la presentació del número 14 de la revista Cultura i Paisatge a la Ruta del Cister al Museu Comarcal de la Conca de Barberà a Montblanc. L’acte va estar presidit pel president del museu, Hble. Sr. Josep Gomis i Martí.

Seguidament, va intervenir el director de la revista, Josep M Rovira i Valls que va dispensar l’absència de l’alcalde de Montblanc Josep Andreu Domingo que es trobava fora de la vila. Rovira va agrair la col·laboració de tots els autors, de les institucions i anunciants que ajuden a l’edició de la revista, i de l’equip de TGD Digital.

La presentació anà a càrrec del Dr. Josep M Sans Travé que va glossar tots i cada un dels articles de la revista amb una precisió i detall característics de l’eminent acadèmic.

El Dr. Solé i Sabaté va fer una doble intervenció: primer referint-se a la persona que coneix i estima la Conca de Barberà i les relacions amb algunes de les persones allí presents. La segona part la va centrar en la figura de Lluís Companys, en referència a l’article que publica en aquest número de Cultura i Paisatge.

A l’acte hi van assistir el president del Consell Comarcal de l’Alt Camp, Sr. Mateu Montserrat i Miquel i la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Montblanc, Sra. Núria Besora Roig.

Entre el públic s’hi trobaven diversos autors i col·laboradors de la revista com Jaume Felip, Manel Martínez, Josep Borrell Garciapons, Cris Climent, Eugeni Perea, Laia Garcia, Joan Papell, Joan Salvadó Rovira, Francesc Marco-Palau i Damià Amorós.

També hi assistiren els membres del Consell Consultiu de la revista Srs. Àngel Segarra, Joan Rendé i Josep M Vallès, i els ja citats Joan Salvadó, Joan Papell i Josep M Sans Travé.

La revista número 14, amb una portada excepcional i en honor a Palau Ferré, un article sobre Ismael Balanyà i un gran article dedicat al Palau de Montblanc és especialment Montblanquina.

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà és un dels espais on la revista Cultura i Paisatge hi té una vinculació especial, ja que a aquesta, hi hem de sumar les presentacions de les passades edicions número 7 i 11 celebrades el 2013, i 2018 respectivament.

Obteniu actualitzacions en temps real directament al vostre dispositiu, subscriu-vos ara.