Maria Jacobs, sempre torna - Cultura i Paisatge

Maria Jacobs, sempre torna

Obteniu actualitzacions en temps real directament al vostre dispositiu, subscriu-vos ara.

La cantautora vallenca Maria Jacobs torna als aparadors de música amb ‘Sempre Tornes’, el primer senzill de què serà el seu nou àlbum, tres anys després de la publicació del seu últim treball discogràfic ‘Invisible’ (Música Global, 2019).

Aquesta cançó formarà part de l’actuació que Maria Jacobs està preparant per al dia 5 de febrer a la Vela Principal de Valls, en el macroconcert més esperat de les festes, anomenat 10 de les Decennals, on l’artista vallenca comparteix cartell amb Manel, Zoo, Els Amics De Les Arts, Els Pets, Buhos, Joan Dausà, Itaca Band, SUU i Miquel del Roig.

L’actuació de Maria Jacobs amb la seva banda i el seu nou estil ha despertat un gran interès entre els seus seguidors i la premsa especialitzada.

Portada del senzill 'Sempre Tornes'. © 2022 Música Global.

La cançó ‘Sempre Tornes’ formarà part del seu pròxim àlbum titulat ‘Et Porto Escrit’, un projecte conformat per 11 temes amb el seu estil pop-rock barrejant el funk, tots en català, on l’artista es reinventa. ‘Et Porto Escrit’ és un disc que va més enllà de la música: on compondre’l ha significat un abans i un després per a Maria Jacobs, permetent-li descobrir que l’arma més poderosa que té i que mai ningú li podrà robar és parlar amb veritat des del cor.

‘Sempre Tornes’ arriba acompanyada per un videoclip amb un gir estètic que juga amb la dualitat cromàtica del blau i el rosa, ironitzant dels colors estereotipats com masculí i femení per demostrar que cadascú de nosaltres portem els dos colors a la pell.

Videoclip 'Sempre Tornes'. © 2022 Música Global.
“Es tracta d’un mirar real i íntim cap a dins, ja que porto escrits tots aquells moments essencials que han marcat i continuen marcant la meva vida. Aquells moments que no hem necessitat cap pla, que només havíem d’estar junts i respirar. Moments on porto escrites totes i cadascuna de les persones que passen pel meu camí, tota la gent que fugaçment ha deixat relleu i també a qui m’ha donat la mà per caminar. I potser, no ho demostri, però sota la meva pell, allà et trobaràs tu també”
© Maria Jacobs, 2021

‘Sempre Tornes’ és una cançó que parla d’una relació reiterant en què, encara que passi el temps, aquest primer instint cap a aquella persona no esvaeix. Això porta a plantejar-se si realment és un sentiment positiu o tòxic perquè, en realitat, aquella química no s’apagarà mai. Tracta també com afecten les xarxes socials a una relació: la sensació d’inseguretat i dubtes que pot generar. Com, inconscientment, el fet de veure certes imatges d’algú ens pot portar a sentir l’impuls de parlar-hi, o com la necessitat de saber de l’altra persona creix.

© Maria Jacobs, 2021

Obteniu actualitzacions en temps real directament al vostre dispositiu, subscriu-vos ara.