"Tal com havia de ser”, primer treball discogràfic de Mariona Escoda - Cultura i Paisatge

“Tal com havia de ser”, primer treball discogràfic de Mariona Escoda

Obteniu actualitzacions en temps real directament al vostre dispositiu, subscriu-vos ara.

La cantant i intèrpret vallenca Mariona Escoda s’estrena com a compositora amb un EP carregat d’emocions. Reconeguda com una cantant versàtil en el seu estil i encisadora en les seves interpretacions, ha sabut traslladar aquestes qualitats al seu primer treball creatiu.

“Tal com havia de ser” desprèn influències de la seva experiència en teatre musical. Tant la lletra com la música de totes les cançons de l’EP, han estat compostes per ella mateixa. Desprèn autenticitat i es nota que connecta amb el que sent, exterioritzant situacions i sentiments que mereixien ser transformats en cançons. És un treball molt personal, ben pensat i treballat amb un resultat excel·lent. Una proposta innovadora i exquisida de la cantant vallenca que val la pena escoltar.

© Mariona Escoda, 2022

L’autora ens comenta que es tracta d’un treball “cuinat a foc lent, escoltant les emocions” Entre els temes destaca “Tal com havia de ser” una cançó dedicada als seus avis que accentua el valor d’allò que és intens, sincer i indestructible. Parla d’amor en la seva dimensió més àmplia: l’amor que sana, l’amor poderós, l’amor que és la màgia dels canvis, l’amor que fa créixer, l’amor que és bellesa… Una experiència artística que tothom podrà fer-se seva perquè expressa emocions immortals i destil·la naturalitat, confiança i esperança en tot allò que vindrà.

"Tal com havia de ser" primer EP de Mariona Escoda

Per dur a terme aquest projecte, Mariona Escoda ha comptat amb l’ajuda d’una banda formada per Andreu Dexeus al piano, Pol Fontanet a la guitarra, Arnau Benet al baix i Joan Mercadé a la bateria; amb producció i codirecció d’Antoni Tolmos, pianista i compositor lleidatà. Les captures de so, el mixing i el mastering s’ha realitzat als estudis del conservatori l’Intèrpret i a Bossa Records, de Lleida.

L’estrena absoluta de l’EP es durà a terme dins la programació de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls. Mariona Escoda presentarà “Tal com havia de ser” el dissabte 29 de gener al Teatre Principal de Valls, amb un concert on es combinaran les sis composicions pròpies del seu EP amb versions de temes coneguts

“Com estimar” escolta-la aquí

Mariona Escoda - Com estimar. 3:50 MINUTS

Compra l’EP de Mariona Escoda “Tal com havia de ser” a Cisterbooks.cat

Obteniu actualitzacions en temps real directament al vostre dispositiu, subscriu-vos ara.