GENERACIÓ [RE] continuïtat o canvi? - Cultura i Paisatge

GENERACIÓ [RE] continuïtat o canvi?

Obteniu actualitzacions en temps real directament al vostre dispositiu, subscriu-vos ara.

On i com volem viure? La COVID-19 és, en la història de la humanitat, una nova crisi o una nova oportunitat? L’exposició «Generació [Re]. Continuïtat o canvi?» aborda els moments de crisi com a punts de partida en què la societat decideix què vol ser i el futur que tindrà.

Fent un paral·lelisme del context actual de crisis interconnectades (sindèmia) amb la plaga de la fil·loxera de fa més de 150 anys, la nova exposició del Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla se serveix de l’art contemporani, la cerca de dades i la promoció de projectes transfor- madors per proposar als visitants un recorregut on s’aborden temàtiques complexes com ara el despoblament, el repoblament, l’aïllament o la hiperconnectivitat, entre d’altres. «Generació [Re]. Continuïtat o canvi?» presenta les crisis com un moment de canvi, de transformació i d’oportunitat. El projecte expositiu pretén fomentar les cultures regeneratives a través dels llenguatges artístics i de projectes que articulin comunitats més resilients.

Comissariada pels historiadors de la Conca de Barberà Anna M. Andevert i Àlex Rebollo, és la quarta exposició que produeix el Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla després de l’aprovació d’un pla estratègic que situa l’educació cultural per la sostenibilitat en l’eix de les seves actuacions. La mostra se centra en l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 11: ciutats i comunitats sostenibles.

La mostra s’estructura en tres àmbits més un d’introductori on s’hi poden trobar vídeos, instal·lacions, infografies, obres d’art o peces per analitzar el moment actual amb una mirada crítica i prenent de referència crisis anteriors.

Obteniu actualitzacions en temps real directament al vostre dispositiu, subscriu-vos ara.