Trossos i Miralls al Museu Terra - Cultura i Paisatge

Trossos i Miralls al Museu Terra

Obteniu actualitzacions en temps real directament al vostre dispositiu, subscriu-vos ara.

El Museu Terra ha desenvolupat dos projectes d’educació artística, Trossos i miralls, vinculats a l’exposició Tros de dona, adreçats a l’alumnat de les escoles i de l’Institut de la població, als membres de la llar de jubilats i jubilades i al grup de formació permanent del Casal de l’Espluga de Francolí.

Per una banda, Miralls, un projecte sobre dansa i moviment i per altra banda, Trossos de dones, un projecte intergeneracional d’exploració fotogràfica. Ambdós nascuts amb l’objectiu de contribuir a les accions del Pla Educatiu d’Entorn del municipi, concretament a la promoció de la participació de l’alumnat en el seu entorn cultural proper, han desembocat en l’exposició Trossos i Miralls al Museu Terra de l’Espluga de Francolí.

Com a tancament de les dues propostes, el Museu Terra ha inaugurat l’exposició Trossos i Miralls, la qual mostra els processos creatius i els resultats finals dels projectes. Trossos i Miralls exposarà, fins al 12 de maig, els muntatges fotogràfics intervinguts amb costura i altres tècniques que han realitzat les alumnes de l’Institut i la gent gran, així com dos audiovisuals, resultat del procés de creació de dansa i un mapa que mostra tot el procés creatiu.

Sobre el Pla Educatiu d’Entorn de l’Espluga de Francolí

Els Plans educatius d’Entorn són una proposta educativa que vol donar resposta a les múltiples necessitats de la nostra societat. Són instruments per donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives, coordinant i dinamitzant l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves. L’Espluga de Francolí compta des de l’any 2006 amb un PEE al municipi, i el Museu Terra és un dels principals actors que hi participa.

Museu Terra de l'Espluga de Francolí
Exposició Trossos i Miralls al Museu Terra de l'Espluga de Francolí
Museu Terra de l'Espluga de Francolí
Exposició Trossos i Miralls al Museu Terra de l'Espluga de Francolí

Obteniu actualitzacions en temps real directament al vostre dispositiu, subscriu-vos ara.