La família Català, fotògrafs de tot un segle (1909 - 2009) - Cultura i Paisatge

La família Català, fotògrafs de tot un segle (1909 – 2009)

Obteniu actualitzacions en temps real directament al vostre dispositiu, subscriu-vos ara.

És una gran exposició, de les que valen la pena no perdre’s, tant pel que s’hi exposa com per l’excusa de l’efemèride, tan ben trobada: els Català van treballar en fotografia del 1909 al 2009; són, doncs, cent anys de la història del segle XX en la memòria d’uns grans retratistes. Costaria de trobar una altra nissaga capaç de concentrar tantes imatges i de tanta qualitat sota un mateix sostre; potser un dia el nostre país se’n vantarà.

El Museu de Valls i l’Arxiu Comarcal de l’Alt Camp presenten, a Valls, l’exposició Els Català, fotògrafs d’un segle, produïda pel Museu d’Història de Catalunya i l’Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), amb la col·laboració del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

L’exposició, comissariada pel fotògraf Andreu Català, fill de Francesc Català-Roca, proposa un acostament a la trajectòria de la nissaga de fotògrafs a través dels fons conservats a l’ANC i al COAC, en el marc de la commemoració del centenari del naixement del fotògraf Francesc Català-Roca i, l’any vinent, del seu germà, Pere Català i Roca.

(Podeu continuar la lectura obrint el PDF adjunt)

Obteniu actualitzacions en temps real directament al vostre dispositiu, subscriu-vos ara.